OUR PRODUCTS OLDOUR PRODUCTS....Graphic Design | Wij werken vanuit de wens van onze klant waarbij een eigen inbreng zeker welkom is. Samen werken wij deze gedachten met onze eigen creativiteit verder uit. Vertrouwen, zeer korte lijnen, snel schakelen!

Social Media Voor elk medium een oplossing

Site building Opvallen met vernieuwende creaties is één van de vele sterke kanten van TEAM MAPITO. Nieuwe toepassingen voor zowel website als in drukwerk passen we met regelmaat toe.

Vooroplopen in techniek is ons motto. Alle devices zijn erg belangrijk in deze snelle markt. Daarom spelen we ook in op de huidige vraag om voor elk platform een juiste creatie te maken.

Print, web, mobile, tablet of tv, geen enkel probleem voor ons!

Imagemakers Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden

In communicatie is de kracht van beeld onmiskenbaar. Daarom staat fotografie - in welke toepassing dan ook - in het hart van onze onderneming. Onder onze fotografen zijn specialisten op vele gebieden, van automotive en fashion tot food en consumentenelektronica webshop fotografie voor e-commerce. Met zulke experts is het plannen en uitvoeren van een opdracht een stuk eenvoudiger. Een eenmalige locatieshoot voor een niche merk of een veelheid aan producten voor een wekelijkse folder; het is allemaal mogelijk en elke klus wordt snel en betrouwbaar afgerond Film.

Event

3D Interactieve ruimte Een interactieve ruimte, kantoor, woning, appartement, volledig in 3D. Voor deze (HTML5, WebGL) interactieve toepassing is het mogelijk op zowel computer, tablet & smartphone (gyroscope..!) een ruimte volledig in 3D te bekijken. Zo is het ook mogelijk om in een ruimte door te klikken naar een andere ruimte d.m.v. hotspots. TEAM MAPITO heeft de beschikking én de kennis over deze 3D & HTML5 software.

TEAM_MAPITO-Interior/Exteriors02, locations

Interior / Exterior